Varför oss?

Rekommenderade elektriker Helsingborg
4532

Arbetstimmar

varför oss

För att hantera ditt problem

Bästa elektriker i Helsingborg

Vi utför alla typer av elinstallationer och elarbeten. Nätverksinstallationer och installationer av värmekablar och golvvärme är bara några av de vår arbeten

 Vi utför byte av elcentraler och elbesiktningar och ser till att analysera och leverera lösningar efter dina behov.

Vår vision är att ge en hög servicenivå för att leverera moderna lösningar med god driftsekonomi och driftsäkerhet. Hos oss får du alltid behöriga elektriker med bred kunskap och stor erfarenhet.

Tomex Bygg är ett kompetent företag som bildades 2006. Du kan alltid komma till oss när du behöver en elinstallation i Helsingborg.

Elektriska tjänster med säkerhet

Våra eltekniker är bekanta med olika sorters elektriska problem, och därför kommer vi alltid att svara på alla frågor så snabbt som möjligt. Och eftersom alla våra tekniker följer egenkontrollprogram, samt är bakgrundskontrollerade och professionellt utbildade, kan du lita på att vi gör ett bra jobb.

Det som skiljer oss från alternativa elföretag är vårt engagemang i att göra goda affärer och förbättra relationer med våra kunder. Dessa relationer bygger på tillförlitlighet och förtroende. En professionell elektriker från Tomex kommer att göra skillnaden!