Rekommenderade elektriker för installation av solcellsanläggningar

Välkommen till Tomex Elteknik AB i Helsingborg

Varje enskilt projekt har sina egna unika förutsättningar. Vi tar hand om projektering, installation, driftsättning och service av din solcellsanläggning.

Solceller omvandlar solenergi till elektrisk energi direkt med hjälp av fotovoltaisk effekt. Eftersom en solpanel är tillverkad av bland annat kisel skapas elektrisk energi då de träffas av solljus.  Solenergi är miljövänligt, säkert & väldigt ekonomiskt. Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång. Vi finns att anlita för dig i Helsingborg med omnejd.

Just projekteringen av solcellsanläggning är viktig på grund av en väl genomförd projektering säkerställer att anläggningen blir optimal och uppfyller just dina behov för din fastighet. Vi hjälper dig med alla typer av solcellsparker och takmonterade anläggningarnär du väljer oss. Många gånger får man en lägre totalkostnad redan efter första månaden.

Behöver du en elektriker?

24/7 elektriker

Vårt team är alltid tillgängligt för att ge en bättre och snabb lösning för dina behov. Tjänsten är endast tillgänglig för registrerade underhållstjänstkunder

Inspektera

Elinstalation

Av säkerhetsskäl behöver den elektriska installationen inspekteras av en specialist med intervaller på högst vart tionde år. Vi rekommenderar mer frekventa kontroller.

UTFORSKA PRISET

Prisvärd pris

Våra eltjänster finns tillgängliga till överkomliga priser och betalar aldrig extra belopp efter några eltjänster.