Rekommenderade elektriker i elservice

Välkommen till Tomex Elteknik AB i Helsingborg.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, farm, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.

Våra elektriker utgår från Helsingborg men vi arbetar över hela Skåne.

Som erfarenhet selektriker krävs det att man är kunnig om mycket och har rätt material med i bilen så att man kan lösa eller avhjälpa de flesta uppdragen direkt. 

Krävande kunder erbjuds att teckna kontrakt för permanent övervakning och service på basis av ett abonnemang med en överenskommen maximal svarstid. Vi erbjuder olika varianter upp till 365 dagar / 24 timmar tillgänglighet

EL-installationer är viktigt att man tar seriöst på. För att du som kund ska få ut så mycket som möjligt så måste vi skapa en dialog så att dina ideér och våra erfarenheter tillsammans ska skapar er EL-anläggning på ett EL-säkert sätt.

Behöver du en elektriker?

24/7 elektriker

Vårt team är alltid tillgängligt för att ge en bättre och snabb lösning för dina behov. Tjänsten är endast tillgänglig för registrerade underhållstjänstkunder

Inspektera

Elinstalation

Av säkerhetsskäl behöver den elektriska installationen inspekteras av en specialist med intervaller på högst vart tionde år. Vi rekommenderar mer frekventa kontroller.

UTFORSKA PRISET

Prisvärd pris

Våra eltjänster finns tillgängliga till överkomliga priser och betalar aldrig extra belopp efter några eltjänster.