Rekommenderade elektriker, elrenovering och reparation

Välkommen till Tomex Elteknik AB i Helsingborg.

Vi arbetar med de flesta förekommande elarbeten som finns i bostäder, kontor, butiker, farm, lager och mindre tillverkningsindustrier mm.

Våra elektriker utgår från Helsingborg men vi arbetar över hela Skåne.

Ett modernt hem kräver mer el än vad som finns tillgängligt i äldre bostäder.

I ett kök finns det diskmaskin, kaffemaskin, vattenkokare häll och ugn och mikrovågsugn. Vissa av dessa saker kräver flera faser vilket inte är givet att det finns i en äldre lägenhet. Vi hjälper till att lägga om till 3 fas.

Allt eftersom åren går behöver man dessutom byta de befintliga elledningarna, speciellt de brandfarliga gamla tygkablarna. Vi drar om gamla kablar och fäller in fula utanpåliggande kablar i väggen.

Vi hjälper er att byta El central så ni slipper det gamla läskiga proppskåpet. Vi hjälper bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare att byta hela elanläggningen från 1-fas till 3-fas. Vilket kan innefatta att byta ut serviscentral, el-stammar eller el-stigare som de också kallas till nya el centraler och mätarplatser. Byta ut till 3-fas i flerbostadshus.

Behöver du en elektriker?

24/7 elektriker

Vårt team är alltid tillgängligt för att ge en bättre och snabb lösning för dina behov. Tjänsten är endast tillgänglig för registrerade underhållstjänstkunder

Inspektera

Elinstalation

Av säkerhetsskäl behöver den elektriska installationen inspekteras av en specialist med intervaller på högst vart tionde år. Vi rekommenderar mer frekventa kontroller.

UTFORSKA PRISET

Prisvärd pris

Våra eltjänster finns tillgängliga till överkomliga priser och betalar aldrig extra belopp efter några eltjänster.